Šola Homeopatije 2016/17 Goriška

Vljudno vabljeni na šolo homeopatije, ki je najprej namenjena laični javnosti s homeopatskim predznanjem ali brez njega, vabljeni pa tudi magistri farmacije in zdravniki ter študenti obeh znanosti, ki bi želeli spoznati osnove homeopatije skozi preprost in uporaben tečaj ter seveda vsa druga zainteresirana javnost.

Tudi v Sloveniji se ljudje vse bolj poslužujejo homeopatskega načina zdravljenja za svoje kronične in akutne bolezni, mnogo staršev želi z njo zdraviti svoje otroke. Tega smo veseli, ker pa je homeopatija zapleten terapevtski sistem, je dobro poznati njegove osnove, da s homeopatijo ne delamo škode in da so naše izbire zdravil prave in s tem učinkovite.

Prav temu je namenjena naša Šola, kjer se bomo naučili, kako blažje akutne motnje varno in uspešno zdravimo sami doma ter kako moramo pri hujših sodelovati z zdravnikom homeopatom, da gre potek zdravljenja v pravo smer. Podrobnejše informacije o temah, ki bodo odpredavane, lahko dobite na podstrani Šole na naši spletni strani.

Doslej smo Šolo izvedli v Ljubljani in Mariboru, slušatelji pa so bili z njo izjemno zadovoljni. Predavanja smo tudi posneli, nekatere teme si lahko za pokušino ogledate na našem Youtube kanalu. Na željo mnogih letos šolo organiziramo na Goriškem, natančneje v Šempetru pri Novi Gorici. Vseh predavanj bo devet, potekala bodo enkrat na dva tedna od oktobra do februarja, v predavalnici nad lekarno Nova v Šempetru pri Gorici, Žnidarčičeva ulica 21 v poslovno trgovskem centru. Začenjala se bodo ob 19. uri in končevala ob 20.40. Cel tečaj bo tako obsegal 20 šolskih ur. Prvo, uvodno, predavanje je bilo 19.10 2016 v predavalnici nad Lekarno Nova v Šempetru pri Gorici, drugo bo 9.11. ob 19h, datumi naslednjih predavanj pa so 23.11., 7.12., 21.12., 4.1., 18.1., 1.2. in 15.2. Na koncu Šole vsi udeleženci dobijo potrdilo o opravljenem izobraževanju.

Šola je namenjena osnovnemu homeopatskemu opismenjevanju, s pomočjo pridobljenega znanja si boste znali večkrat pomagati pri blažjih akutnih obolenjih, predvsem pa se boste naučili sodelovati s strokovnjaki pri težjih primerih, ker je uspeh homeopatskega zdravljenja zelo odvisen od tega, kaj in kako pacienti povedo zdravniku homeopatu.

Pred vsakim predavanjem je možno kupiti vstopnice za posamezno predavanje po ceni 10 eur.

Če imate kakršna koli vprašanja, nam pišite na info@celostnozdravljenje.si. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Rezultati ankete Šole v Ljubljani:

S Šolo homeopatije za laike sem na splošno (n = 135)

Šola homeopatije mi je dala (n = 112)

Šola homeopatije za laike je bila za mene (n = 135)

Zanima nas vaše mnenje, koliko so bila predavanja v povprečju razumljiva (n = 117)

Comments are closed.