Šola Homeopatije Ljubljana 2017/18

Vljudno vabljeni na šolo homeopatije, ki je najprej namenjena laični javnosti s homeopatskim predznanjem ali brez njega, vabljeni pa tudi magistri farmacije in zdravniki ter študenti obeh znanosti, ki bi želeli spoznati osnove homeopatije skozi preprost in uporaben tečaj ter seveda vsa druga zainteresirana javnost.

Tudi v Sloveniji se ljudje vse bolj poslužujejo homeopatskega načina zdravljenja za svoje kronične in akutne bolezni, mnogo staršev želi z njo zdraviti svoje otroke. Tega smo veseli, ker pa je homeopatija zapleten terapevtski sistem, je dobro poznati njegove osnove, da s homeopatijo ne delamo škode in da so naše izbire zdravil prave in s tem učinkovite.

Prav temu je namenjena naša Šola, kjer se bomo naučili, kako blažje akutne motnje varno in uspešno zdravimo sami doma ter kako moramo pri hujših sodelovati z zdravnikom homeopatom, da gre potek zdravljenja v pravo smer. Podrobnejše informacije o temah, ki bodo odpredavane, lahko dobite na podstrani Šole na naši spletni strani.

Doslej smo Šolo izvedli v Ljubljani, Mariboru in Šempetru pri Gorici, slušatelji pa so bili z njo izjemno zadovoljni. Predavanja smo tudi posneli, nekatere teme si lahko za pokušino ogledate na našem Youtube kanalu. Na željo mnogih letos šolo ponovno organiziramo v Ljubljani. Vseh predavanj bo dvanajst, potekala bodo enkrat na dva tedna od oktobra do marca v konferenčni dvorani G design hotela na Tržaški cesti v Ljubljani. Začenjala se bodo ob 19. uri in končevala ob 20.45. Cel tečaj bo tako obsegal 28 šolskih ur. Prvo, uvodno, predavanje bo v torek, 24. 10. 2017, ob 19h v konferenčni dvorani G design hotela, naslednja predavanja bodo ob sredah, drugo bo 8.11., tretje 22. 11.,  datum naslednjih predavanj pa so objavljeni na podstrani Šole. Na koncu Šole vsi udeleženci dobijo potrdilo o opravljenem izobraževanju.

Šola je namenjena osnovnemu homeopatskemu opismenjevanju, s pomočjo pridobljenega znanja si boste znali večkrat pomagati pri blažjih akutnih obolenjih, predvsem pa se boste naučili sodelovati s strokovnjaki pri težjih primerih, ker je uspeh homeopatskega zdravljenja zelo odvisen od tega, kaj in kako pacienti povedo zdravniku homeopatu.

Svetujemo nakup abonentske (sezonske) vstopnice po ugodni ceni 100 eur, s katero si zagotovite vstop na vseh 12 predavanj. Ta vstopnica je prenosljiva, naročite jo lahko na tej povezavi in si tako zagotovite mesto na Šoli.  Z abonenti smo doslej napolnili tričetrt dvorane, tako da bo mest dovolj tudi za tiste, ki se doslej niste prijavili na Šolo oz. tiste, ki bi želeli obiskati samo posamezna predavanja, te vstopnice bodo na voljo neposredno pred predavanjem po ceni 10 eur.

Če imate kakršna koli vprašanja, nam pišite na info@celostnozdravljenje.si. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Rezultati ankete prejšnje Šole v Ljubljani:

S Šolo homeopatije za laike sem na splošno (n = 135)

Šola homeopatije mi je dala (n = 112)

Šola homeopatije za laike je bila za mene (n = 135)

Zanima nas vaše mnenje, koliko so bila predavanja v povprečju razumljiva (n = 117)

Comments are closed.