Šola Homeopatije Brezovica 2019/20

Vljudno vabljeni na šolo homeopatije, ki je namenjena vsem, ki bi želeli osvojiti osnove tega sistema zdravljenja, ki postaja vse bolj priljubljen zlasti pri osveščenih mamicah, babicah in očkih, ki želijo svoje bližnje zdraviti na naraven način brez škodljivih stranskih učinkov.

Vsebina šole homeopatije

Homeopatija zna biti zapletena, zato se je dobro naučiti teoretičnih osnov zdravljenja ter dobro spoznati tista homeopatska zdravila, ki nam v domačih situacijah največkrat pridejo prav. Spoznali jih bomo več kot 50. Na šoli damo tudi velik poudarek tudi osnovnemu medicinskemu znanju, razumevanju, kdaj in zakaj se bolezni pojavljajo, kaj vpliva na njihov potek in izid ter seveda, kaj lahko storimo sami z zdravili in brez njih, da se boleznim ali njihovim slabim potekom izognemo. Podrobnejše informacije o temah, ki bodo odpredavane, lahko dobite na podstrani Šole na naši spletni strani.

Šola homeopatije ima tradicijo!

Doslej smo Šolo dvakrat izvedli v Ljubljani, enkrat v Mariboru in v Šempetru pri Gorici in osnovno homeopatsko opismenili preko 300 slušateljev, ki so bili z njo izjemno zadovoljni. Nekatera predavanja smo tudi posneli, nekatere teme si lahko za pokušino ogledate na našem Youtube kanalu.

Lokacija

Letošnja šola gostuje v predavalnici Gasilskega doma na Brezovici pri Ljubljani, Tržaška 386. Gasilski dom je čisto ob Tržaški cesti, nedaleč od AC izvoza Brezovica, okoli njega je veliko parkirnih mest, sama predavalnica pa v prvem nadstropju Gasilskega doma.

Organizacija Šole homeopatije

Vseh predavanj bo trinajst, potekala bodo dvakrat mesečno ob sredah zvečer od oktobra do aprila. Začenjala se bodo ob 19. uri in končevala ob 20.45. Cel tečaj bo tako obsegal 30 šolskih ur. Prvo, uvodno, predavanje bo v sredo, 9. 10. 2019, ob 19h v predavalnici Gasilskega doma na Brezovici, drugo bo 23. 10., tretje 6. 11.,  datum naslednjih predavanj pa so objavljeni na podstrani Šole.

Cena in prijave

Cena vstopnice za posamezno predavanje je 10 eur, pred drugim predavanjem bo še možen tudi nakup abonentske (sezonske) vstopnice po ceni 100 eur, s katero si zagotovite vstop na vseh preostalih 12 predavanj. Predavalnica je velika in s prijavami nismo zapolnili vseh mest, tako da je možen obisk predavanj tudi za tiste, ki se doslej niste prijavili. Lahko obiščete tudi samo posamezna predavanja, enkratna vstopnica stane 10 eur. Vstopnice bo možno kupiti v preddverju predavalnice neposredno pred predavanjem.

Če imate kakršna koli vprašanja, nam pišite na info@celostnozdravljenje.si. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Rezultati ankete prejšnje Šole v Ljubljani:

Comments are closed.