Šola homeopatije – dodatne teme

Vsi, ki vas zanimajo teme s področja homeopatije, vabljeni, da se udeležite tematsko obarvanih predavanj, ki jih v organizaciji Centra za Celostno zdravljenje pripravljamo priložnostno. K udeležbi ste še posebej vabljeni vsi, ki ste zaključili Šolo homeopatije, pa tudi vsi ostali, s homeopatskim predznanjem ali brez njega, če vas tematika zanima, boste gotovo odnesli veliko novega znanja.

Sledite nam lahko tudi preko našega FB profila, kjer poleg dogodkov v organizaciji Centra objavljamo tudi zanimive in uporabne novice iz sveta homeopatije. Všečkajte nas!

Predavanja z dodatnimi temami bodo trajala 100 minut, izvajali jih bomo v  različnih predavalnicah po Sloveniji (glejte sproti za vsako predavanje). Pred vsakim predavanjem bo možno kupiti vstopnico po ceni 10 eur pred vhodom v dvorano. Predhodne rezervacije in nakupi kart niso možni, če se slučajno zgodi, da bo kapaciteta dvorane zapolnjena, bodo imeli prednost udeležbe tisti, ki bodo prej prišli.

Predavanje Homeopatija v ginekologiji in porodništvu

Vsako leto med 10. in 16. aprilom poteka teden osveščanja o homeopatiji. Tema tedna homeopatije 2018 je uporaba homeopatije v nosečnosti in pri porodu. Svetovnemu dogajanju se bomo pridružili tudi v našem Centru, temo še malo razširili in pripravili zanimivo predavanje za zainteresirano javnost z zgornjim naslovom. Predavanje bomo izvedli 11. 4. 2018 v konferenčni dvorani G – design hotela v Ljubljani na Tržaški cesti. Vljudno vabljeni!
Izročke predavanja si lahko natisnete že pred samim predavanjem, dobite jih na povezavi – kliknite tu.

Comments are closed.