Šola homeopatije – dodatne teme

Vsi, ki ste že zaključili našo Šolo homeopatije, vabljeni, da se udeležite dodatnih, bolj tematsko obarvanih predavanj, kjer si bomo določena področja bolj natančno ogledali in si razširjali homeopatsko znanje. K udeležbi ste vabljeni tudi drugi, ki niste obiskovali Šole, s homeopatskim predznanjem ali brez njega, če vas tematika zanima, boste gotovo odnesli veliko novega znanja.

Predavanja pripravljamo občasno, zato vabljeni, da nam zaupate svoj email naslov in vas bomo o vseh dogodkih, ki jih pripravljamo v našem Centru, lahko obvestili na ta način. Všečkate in sledite nam lahko tudi preko našega FB profila, kjer poleg dogodkov v organizaciji Centra objavljamo tudi zanimive in uporabne novice iz sveta homeopatije.

Predavanja z dodatnimi temami bodo trajala 90 minut, izvajali jih bomo v  različnih predavalnicah po Sloveniji (glejte sproti za vsako predavanje). Pred vsakim predavanjem bo možno kupiti vstopnico po ceni 10 eur pred vhodom v dvorano. Predhodne rezervacije in nakupi kart niso potrebni.

Predavanje Preventiva v homeopatiji bo 24. 5. 2017 ob 19h v konferenčni dvorani G design hotela v Ljubljani, Tržaška cesta 330.

Pregledali bomo, na kakšen način se da homeopatijo uporabljati v preventivne namene, katere pasti nas lahko pri tem čakajo in kako z njimi ravnati. Spoznali bomo, zakaj homeopatska preventiva ne more biti popolnoma zanesljiva in koliko zanesljiva vseeno lahko je. Spoznali bomo še tri pomembna zdravila, uporabna v domači lekarni: Lycopodium, China in Carbo vegetabilis.

Pred časom smo enako predavanje že izvedli na Goriškem.

Izročki predavanja so na voljo na tej povezavi- kliknite tu.

Predavanje Zdravljenje kašlja s homeopatijo je bilo 22. 3. 2017 ob 19h v predavalnici Lekarne Nova v Šempetru pri Gorici

Pregledali smo pomembne rubrike kašlja v homeopatskem repertoriju ter katera zdravila se v njih pojavljajo in spoznali nova zdravila, ki pridejo prav pri različnih prehladih in kašljih: Allium cepa, Euphrasia officinalis, Stannum metallicum, Coccus cacti, Rumex crispus in Mentha piperita.

Pogledali smo si tudi domača zdravila, s katerimi si pomagamo pri prehladnih obolenjih, primerjali različna zdravila za kašelj med sabo.

Comments are closed.