Šola homeopatije – dodatne teme

Vsi, ki ste že zaključili našo Šolo homeopatije, vabljeni, da se udeležite dodatnih, bolj tematsko obarvanih predavanj, kjer si bomo določena področja bolj natančno ogledali in si razširjali homeopatsko znanje. K udeležbi ste vabljeni tudi drugi, ki niste obiskovali Šole, s homeopatskim predznanjem ali brez njega, če vas tematika zanima, boste gotovo odnesli veliko novega znanja.

Predavanja pripravljamo občasno, zato vabljeni, da nam zaupate svoj email naslov in vas bomo o vseh dogodkih, ki jih pripravljamo v našem Centru, lahko obvestili na ta način. Všečkate in sledite nam lahko tudi preko našega FB profila, kjer poleg dogodkov v organizaciji Centra objavljamo tudi zanimive in uporabne novice iz sveta homeopatije.

Predavanja z dodatnimi temami bodo trajala 90 minut, izvajali jih bomo v  različnih predavalnicah po Sloveniji (glejte sproti za vsako predavanje). Pred vsakim predavanjem bo možno kupiti vstopnico po ceni 10 eur pred vhodom v dvorano. Predhodne rezervacije in nakupi kart niso potrebni.

Predavanje Homeopatija pri zastrupitvah s hrano bo izvedeno v okviru festivala DAOYAH v Cankarjevem domu.

Zastrupitve s hrano in vodo so v modernem svetu zaradi visokih higienskih standardov manj pogoste, jih pa še srečujemo, brž ko odidemo na potovanje v bolj oddaljene kraje, pa se z njimi srečamo skoraj po pravilu. Ker je homeopatiji za predpis pravega zdravila pomembna samo aktualna klinična slika in individualna simptomatika in ne konkretni povzročitelj, nam bo pridobljeno znanje koristilo tudi pri običajnih črevesnih virozah, s katerimi se v naših krajih srečujemo epidemično. Pogledali si bomo nekaj osnovnih zdravil, ki nam lahko pridejo prav pri bruhanjih in driskah.

Izročki predavanja so na voljo na tej povezavi- kliknite tu (povezava še ni aktivna).

Comments are closed.