jost1
img-slider2
skupna2

alignleft

ŠOLA HOMEOPATIJE Brezovica 2019/20

Vljudno vabljeni na šolo homeopatije, ki je namenjena vsem, ki bi želeli osvojiti osnove tega sistema zdravljenja, ki postaja vse bolj priljubljen zlasti pri osveščenih mamicah, babicah in očkih, ki želijo sebe in svoje bližnje zdraviti na naraven način brez škodljivih stranskih učinkov.

Doslej smo Šolo izvedli dvakrat v Ljubljani, enkrat Mariboru in Šempetru pri Gorici, slušatelji pa so bili z njo izjemno zadovoljni. Predavanja smo tudi posneli, nekatere teme si lahko za pokušino ogledate na našem Youtube kanalu. Na željo mnogih letos šolo ponovno organiziramo na Brezovici. Vseh predavanj bo trinajst, potekala bodo enkrat na dva tedna od oktobra do aprila v predavalnici Gasilskega doma na Brezovici. Začenjala se bodo ob 19. uri in končevala ob 20.45. Cel tečaj bo tako obsegal 30 šolskih ur. Prvo, uvodno, predavanje bo v sredo, 9. 10. 2019, ob 19h, drugo bo 23. 10., tretje 6. 11., datumi naslednjih predavanj pa so objavljeni na podstrani Šole.

Svetujemo nakup abonentske (sezonske) vstopnice po ugodni ceni 110 eur, s katero si zagotovite vstop na vseh 13 predavanj. Ta vstopnica je prenosljiva, naročite jo lahko na tej povezavi in si tako zagotovite mesto na Šoli.

Preberi več


Comments are closed.