Kdo smo

Jošt Klemenc

je diplomiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani leta 2004. Po opravljenem sekundariatu in licenčnem izpitu se je zaposlil v Službi nujne medicinske pomoči na ljubljanski urgenci. Iskanje bolj celostnih in učinkovitih načinov zdravljenja ga je pripeljalo do homeopatije.  Po obsežnem izobraževanju na Mednarodni akademiji za klasično homeopatijo v Grčiji je opravil izpit iz homeopatije pri enem od najbolj uglednih svetovnih homeopatov prof. Georgeu Vithoulkasu. Končal je tudi triletni tečaj homeopatije v organizaciji Slovenskega homeopatskega društva in pridobil diplomo Evropskega komiteja za homeopatijo. Svoje  medicinsko in homeopatsko znanje stalno nadgrajuje in izpopolnjuje s študijem literature in obiskovanjem različnih seminarjev in kongresov doma in v tujini. Je član Slovenskega homeopatskega društva in mednarodnega Združenja zdravnikov homeopatov. Tekoče govori angleško, nemško in hrvaško.


Mojca Lombardo

dr. med., spec. druž. med., zdravnica homeopatinja

Je zdravnica specialistka družinske medicine, z dolgoletnimi izkušnjami pri delu v ambulanti družinske medicine, zasebno pa je mama štirih otrok.
Tekom dela v ambulanti je spoznavala, da se pacientom ne more posvetiti v takšni meri, kot bi želela in kot bi pacienti potrebovali, ter da jim v mnogih primerih zaradi omejitev konvencionalne medicine ne more dovolj pomagati in izboljšati njihovega zdravja in počutja. Zato je iskala načine, kako bi svoje znanje izpopolnila.
Homeopatija jo je navdušila, zato se je lotila obsežnega študija. Ima dokončan študij iz homeopatije v organizaciji Slovenskega homeopatskega društva, pridobila je diplomo Evropskega komiteja za homeopatijo. Poleg tega je končala študijski program pri prof. Georgeu Vithoulkasu na Akademiji za klasično homeopatijo v Grčiji. Z rednim izobraževanjem tako doma kot v tujini redno nadaljuje.

Je tudi članica Slovenskega homeopatskega društva ter mednarodnega Združenja zdravnikov homeopatov.
Poleg homeopatskega zdravljenja z veseljem svetuje tudi kot specialistka družinske medicine.

Tel: 068 143 736

mojca.lombardo@zdravstveno-svetovanje.si


Marjeta Ferjančič

specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine, zdravnica homeopatinja

je diplomirala na Medicinski fakulteti v Ljubljani leta 2001. Po opravljeni specializaciji iz področja fizikalne medicine in rehabilitacije je bila sprva zaposljena na URI Soča, kasneje pa v ambulanti za fizikalno in rehabilitacijsko medicino. Zanima jo širši pogled na zdravje. Zaradi želje po bolj individualnem pristopu in celostnem zdravljenju se je odločila za študij homeopatije. Končala je študijski program klasične homeopatije pri prof. Georgeu Vithoulkasu na Akademiji za klasično homeopatijo. Pridobila je diplomo Evropskega komiteja za homeopatijo. Dokončala je študij iz homeopatije v organizaciji Slovenskega homeopatskega društva. Je članica Slovenskega homeopatskega društva ter mednarodnega Združenja zdravnikov homeopatov. Z medicinskim in homeopatskim izobraževanjem redno nadaljuje.Tel: 064 109 551

marjetafe@gmail.com

Comments are closed.