e-Šola Homeopatije 2021/22

Vljudno vabljeni na Šolo homeopatije, ki je namenjena vsem, ki bi želeli osvojiti osnove tega sistema zdravljenja, ki postaja vse bolj priljubljen zlasti pri osveščenih mamicah, babicah in očkih, ki želijo svoje bližnje zdraviti na naraven način brez škodljivih stranskih učinkov. Zaradi epidemioloških razmer in z namenom, da jo naredimo dostopno tudi tistim iz bolj oddaljenih krajev,  jo bomo v letošnjem študijskem letu izpeljali povsem v obliki e-učenja preko spleta (platformi Thinkific in Zoom meetings), kjer bomo združili videoposnetke predavanj iz preteklih Šol homeopatije ter spletnega učenja z razlagami v živo.

Vsebina šole homeopatije

Homeopatija zna biti zapletena, zato se je dobro naučiti teoretičnih osnov tovrstnega zdravljenja ter dobro spoznati tista homeopatska zdravila, ki nam v domačih situacijah največkrat pridejo prav. Spoznali jih bomo več kot 50. Na šoli damo velik poudarek tudi osnovnemu medicinskemu znanju, razumevanju, kdaj in zakaj se bolezni pojavljajo, kaj vpliva na njihov potek in izid ter seveda, kaj lahko storimo sami z zdravili in brez njih, da se boleznim ali njihovim slabim potekom izognemo. Podrobnejše informacije o temah, ki bodo odpredavane, lahko dobite na podstrani Šole na naši spletni strani.

Šola homeopatije ima tradicijo!

Doslej smo Šolo dvakrat izvedli v Ljubljani in na Brezovici, enkrat v Mariboru in v Šempetru pri Gorici in osnovno homeopatsko opismenili preko 400 slušateljev, ki so bili z njo izjemno zadovoljni. Nekatere teme si lahko za pokušino ogledate na našem Youtube kanalu.

Letos bo Šola homeopatije potekala preko spleta!

Ža dlje časa dobivamo pobude, naj enkrat organiziramo Šolo tudi v obliki e-učenja, da bo lažje dostopna vsem. Epidemija nas je k temu še dodatno spodbudila, saj smo spoznali, da se da veliko kvalitetnega poučevanja podati tudi na ta način. Predvsem pa učenje od doma najbolj elegantno rešuje problem potencialnega prenosa okužb v tem času, če je v zaprtem prostoru veliko ljudi.

Organizacija Šole homeopatije

Prvo predavanje bo potekalo v živo preko Zooma, preostalih 12 predavanj pa si boste ogledali v obliki videoposnetkov na spletni Akademiji centra za celostno zdravljenje. Odprla se bodo dvakrat mesečno ob sredah od oktobra do aprila. Videomateriala teh glavnih predavanj bo vsakič za uro in pol in si ga bo mogoče ogledati kadarkoli in tudi večkrat. Letos uvajamo novost, poleg glavnih sredinih predavanj bomo imeli tudi posebna polurna predavanja v živo preko Zooma ob ponedeljkih po glavnemu predavanju, kjer bomo ponavljali in utrjevali znanje. Po koncu vsakega glavnega predavanja boste udeleženci dobili domačo nalogo oziroma rešili kviz z vprašanji iz snovi predavanja, kar bomo v ponedeljek pri utrjevanju skupaj pregledali in  pokomentirali. Tedaj bo tudi priložnost za različna vprašanja slušateljev. Cel tečaj bo tako obsegal 40 šolskih ur, upoštevajoč domače delo. Prvo glavno predavanje bo v sredo, 20. 10. 2021, ob 19h preko aplikacije Zoom meetings, drugo se bo v spletni akademiji Centra za celostno zdravljenje odprlo 3. 11., tretje 17. 11.,  datum naslednjih predavanj pa so objavljeni na podstrani Šole. Prvo utrjevalno predavanje bo v ponedeljek, 25. 10. ob 20h preko iste Zoom aplikacije, drugo 8. 11., tretje 22.11. in tako naprej, vedno v ponedeljek zvečer ob 20h, pet dni po glavnem predavanju.

Zaradi optimalne kontinuitete učnega procesa je najbolje, da delate po predvidenem načrtu in ste ob ponedeljkih prisotni v živo. Seveda pa je razumljivo, da to ni vedno mogoče in tako si bo mogoče kadarkoli do zaključka šole posnetke čisto vseh glavnih in utrjevalnih predavanj tudi naknadno ogledati. Spletna učilnica se bo za vse udeležence zaprla konec maja 2022.

Cena in prijave

Cena celotne Šole, glavnih in utrjevalnih predavanj je 110 eur. Za vse, ki ste Šolo homeopatije v preteklosti že končali oziroma imate neko homeopatsko predznanje, pa bi želeli osvežiti in še malo nadgraditi svoje znanje, je možnost prijave samo na utrjevalna predavanja. Cena za vseh 12 polurnih predavanj je 30 eur. Plačilo je možno z bančnim nakazilom na TRR Centra za celostno zdravljenje (natančna navodila so na koncu prijave).

Prijave na e-Šolo homeopatije so še vedno možne in jih zbiramo preko obrazca, dostopnega na povezavi: kliknite tu.  Pri prijavi plačilo še ni potrebno. Opravili ga boste naknadno. Ker bo celotno video in drugo gradivo e-Šole ves čas dostopno na spletni Akademiji Centra za celostno zdravljenje, se lahko prijavite tudi po začetku e-Šole 20.10., saj si bo mogoče prav vse kadarkoli ogledati tudi za nazaj. Ko bomo dobili nakazilo na TRR, bomo vaš elektronski naslov vnesli v bazo e-Šole in vam poslali povezavo za registracijo na našo spletno Akademijo.

Kot že opisano, bomo ob ponedeljkih po glavnem predavanju imeli kratka Zoom srečanja, kjer bomo v živo utrjevali snov. Vsi, ki ste že obiskovali Šolo homeopatije ali imate drugače pridobljeno homeopatsko predznanje, vabljeni, da se prijavite samo na te sestanke po ceni 30 eur. Udeleženci tega tečaja boste dobili pred samim sestankom enako domačo nalogo kot udeleženci Šole, da boste že sami lahko malo pobrskali po predalih homeopatskega spomina  ali po zapiskih Šole homeopatije, na Zoom srečanju pa bomo potem skupaj poiskali prave rešitve in še kakšno rekli. Prijave na ta tečaj Osvežimo homeopatsko znanje sprejemamo na povezavi: kliknite tu

Seveda bo možno prisostvovati tudi samo posameznim predavanjem po ceni 10 eur. Če bi bili kadarkoli zainteresirani za to možnost, ali pa imate kakršnakoli druga vprašanja, nam pišite na info@celostnozdravljenje.si. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Rezultati ankete prejšnje Šole v Ljubljani:

Comments are closed.