e-Šola Homeopatije – predstavitev

Vljudno vabljeni, da se prijavite na e-Šolo homeopatije, ki je namenjena vsem, ki bi želeli osvojiti osnove tega sistema zdravljenja, ki postaja vse bolj priljubljen zlasti pri osveščenih mamicah, babicah, in seveda očetih in dedkih, ki želijo svoje bližnje zdraviti na naraven način brez škodljivih stranskih učinkov. E-Šola homeopatije je nastajala od jeseni 2021 do pomladi 2022, ko smo vsebine sproti ustvarjali in nalagali v spletno učilnico. Združili smo videoposnetke predavanj iz preteklih Šol homeopatije, interaktivne kvize za utrjevanje znanja ter spletna predavanja v živo (Zoom). Vse vsebine smo posneli, sistematično zorganizirali in postavili v spletno učilnico Akademije Centra za celostno zdravljenje, ki gostuje na spletnem naslovu www.celostnozdravljenje.thinkific.com. Tako je nastala celotna e-Šola homeopatije v skupnem trajanju 40 ur, ki je v obliki spletnega učenja dostopna komurkoli in kadarkoli, da lahko vsak v svojem tempu in ob času, ki mu ustreza, predela celotno snov.

Vsebina e-šole homeopatije

Homeopatija zna biti zapletena, zato se v e-Šoli kar temeljito polotimo teoretičnih osnov tovrstnega zdravljenja ter natančno predstavimo več kot 50 homeopatskih zdravil, ki nam v domačih situacijah največkrat pridejo prav. Na šoli damo velik poudarek tudi osnovnemu medicinskemu znanju, razumevanju, kdaj in zakaj se bolezni pojavljajo, kaj vpliva na njihov potek in izid ter seveda, kaj lahko storimo sami z zdravili in brez njih, da se boleznim ali njihovim slabim potekom izognemo. Podrobnejše informacije o vsebinah oziroma temah posameznih predavanjih, lahko dobite na posebni podstrani e-Šole na naši spletni strani.

Šola homeopatije ima tradicijo!

Doslej smo Šolo homeopatije v živo izvedli šestkrat, dvakrat v Ljubljani in na Brezovici, enkrat v Mariboru in v Šempetru pri Gorici ter tako osnovno homeopatsko opismenili preko 400 slušateljev, ki so bili z njo izjemno zadovoljni. Nekatere teme si lahko za pokušino ogledate na našem Youtube kanalu.

Cena in prijave

Cena celotne e-Šole je 169 eur. Plačilo je možno direktno in elegantno opraviti v spletni učilnici e-Šole (spletno plačilo s kartico) ali z bančnim nakazilom na TRR Centra za celostno zdravljenje. Pri tem načinu plačila se prijavite preko obrazca, dostopnega na povezavi: kliknite tu.  Pri prijavi plačilo še ni potrebno. Opravili ga boste naknadno, ko vam bomo poslali predračun. Po prejemu sredstev bomo vaš elektronski naslov vnesli v bazo e-Šole in vam poslali povezavo za registracijo na našo spletno Akademijo.

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam pišite na info@celostnozdravljenje.si. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Rezultati ankete prejšnje Šole v Ljubljani:

Comments are closed.