jost1
img-slider2
skupna2

alignleft

ŠOLA HOMEOPATIJE LJUBLJANA 2017/18

Vljudno vabljeni na šolo homeopatije, ki je najprej namenjena laični javnosti s homeopatskim predznanjem ali brez njega, vabljeni pa tudi magistri farmacije in zdravniki ter študenti obeh znanosti, ki bi želeli spoznati osnove homeopatije skozi preprost in uporaben tečaj ter seveda vsa druga zainteresirana javnost.

Doslej smo Šolo izvedli v Ljubljani, Mariboru in Šempetru pri Gorici, slušatelji pa so bili z njo izjemno zadovoljni. Predavanja smo tudi posneli, nekatere teme si lahko za pokušino ogledate na našem Youtube kanalu. Na željo mnogih letos šolo ponovno organiziramo v Ljubljani. Vseh predavanj bo dvanajst, potekala bodo enkrat na dva tedna od oktobra do marca v konferenčni dvorani G design hotela na Tržaški cesti v Ljubljani. Začenjala se bodo ob 19. uri in končevala ob 20.45. Cel tečaj bo tako obsegal 28 šolskih ur. Prvo, uvodno, predavanje bo v torek, 24. 10. 2017, ob 19h v konferenčni dvorani G design hotela, naslednja predavanja bodo ob sredah, drugo bo 8.11., tretje 22. 11., datum naslednjih predavanj pa so objavljeni na podstrani Šole. Na koncu Šole vsi udeleženci dobijo potrdilo o opravljenem izobraževanju.

Svetujemo nakup abonentske (sezonske) vstopnice po ugodni ceni 100 eur, s katero si zagotovite vstop na vseh 12 predavanj. Ta vstopnica je prenosljiva, naročite jo lahko na tej povezavi in si tako zagotovite mesto na Šoli. Če z abonenti ne bomo napolnili celotne dvorane (cca 60 oseb), se bo dalo pred posameznimi predavanji kupiti tudi vstopnico za posamezno predavanje po ceni 10 eur.

Preberi več

Comments are closed.