jost1
img-slider2
skupna2

alignleft

ŠOLA HOMEOPATIJE 2016/17 Goriška

Homeopatija v Sloveniji, Evropi in po svetu postaja vse bolj uporabljana metoda zdravljenja, saj obljublja možnost ozdravitve mnogih akutnih in kroničnih bolezni na zelo naraven in neškodljiv način.
Vse več ljudi želi z njeno pomočjo zdraviti sebe in svoje bližnje, zdravila se preprosto dobijo, dober in kompetenten nasvet, kako z njimi zdraviti, da bomo uspešni, pa velikokrat pogrešamo.
Na pobudo laikov z Goriške, ki bi se želeli naučiti osnov homeopatije, Center za celostno zdravljenje po uspešno zaključeni Šoli v Ljubljani in Mariboru organizira Šolo homeopatije za laike v Šempetru pri Gorici 2016/17

Šolo sestavlja cikel 9 predavanj, ki bodo enkrat na 2 tedna ob 19. uri v predavalnici nad lekarno Nova v Šempetru v skupnem trajanju 20 ur, prvo predavanje bo 19.10. 2016 ob 19h.
Šola je namenjena laični in strokovni javnosti, s homeopatskim predznanjem ali brez njega. Predaval bo priznani zdravnik homeopat Jošt Klemenc, ki predavanja rad začini z mnogimi nazornimi primeri iz vsakdanje prakse.

Cena celotne Šole znaša 70 EUR, možno je kupiti tudi karte za posamezno predavanje po 10 EUR.

Preberi več

Comments are closed.